Maxi Size мнения. Цена в аптеките

by:

Maxisize

Maxi Size мнения. Цена в аптеките
5 (100%) 1 vote

Сексуалният живот е неразделна част от щастливите и трайни взаимоотношения. Много фактори влияят върху качеството на всичко това, един от които са физиологичните особености на структурата на пениса на партньора във връзката. Големината на пениса влияе върху продължителността на половия акт, както и на усещанията по време на акта, затова пенисът винаги е имал голямо значение.

Много мъже погрешно смятат, че увеличаването на размера на пениса може да стане само с помощта на операция. Особено тези, които не са били възнаградени от Природата. Учените са разработили крем Maxi Size за уголемяване на пениса. Това е продукт, който позволява да увеличите дължината на пениса си с 5 см в рамките на един месец.

Какво представлява Maxi Size

Maxi Size за увеличаване на члена е универсален продукт, който Ви позволява да уголемите пениса си, без да прибягвате до операция. Активните съставки проникват в дълбочина и повишават еластичността на тъканите. Кремът е уникален, защото действа върху пещеристите тела на пениса, което променя структурата му на клетъчно ниво, така че резултатът ще бъде запазен за цял живот.
Kупи Maxi Size с 50% отстъпка*на официалния сайт

Как работи Maxi Size?

Крем Maxi Size увеличава еластичността, стимулира растежа и развитието на пениса. В резултат на това, пенисът значително увеличава обема и дължината си. Продуктът действа по следния начин:

 • Подсилва чувствителността. Сексът става страхотен. Кръвният поток е по-активен. Повишено качество и удължаване на ерекцията.
 • Включва специални съставки, които забавят оргазма. Това дава възможност за по-дълъг полов акт и по-силен оргазъм.
 • Веществата в продукта увеличават производството на тестостерон. Този “мъжки хормон” е основното условие за издръжливостта и чувствителността при мъжа. Ключът към привлекателността.
 • Ще се насладите както никога до сега. Продуктът е абсолютно безвреден. Целият процес на промяна с него е естествен и безопасен.

Продуктът позволява да постигнете бърз, лесен и сигурен успех! Пенисът Ви ще се удължи и увеличи на обем. Ефективността ще бъде невероятна!

Състав и съставки на Maxi Size

Продуктът е разработен от опитни и висококвалифицирани медицински специалисти. Той съдържа само естествени, внимателно подбрани съставки, витамини и аминокиселини. Високата концентрация на тези активни вещества е това, което го отличава от конкурентите. Ето някои от основните му съставки:

 • L-Аргинин – аминокиселина, която подобрява кръвообращението и доставянето на кислород до много органи. Въздейства на сърцето и на мускулите. Той е отговорен за твърдостта на пениса.
 • Екстракт от Tribulus Terrestris – засяга хормоналния баланс в мъжкото тяло, има и положително влияние върху ерекцията и либидото.
 • Мака – афродизиак, известен от векове. Осигурява на организма антиоксидантен ефект и има положително влияние върху метаболизма и енергията.
 • Kупи Maxi Size с 50% отстъпка*на официалния сайт

Инструкции за употреба на Maxi Size за увеличаване на члена

Целите на MaxiSize са да увеличи размера на пениса, както и да подобри качеството на ерекцията. Следователно, инструкциите как да прилагате този крем трябва да се спазват правилно.

 1. Уверете се, че пенисът е измит.
 2. Приложете внимателно в областта на пениса, като използвате масаж с кръгови движения. Обърнете внимание на скротума, когато прилагате крема.
 3. Използва се два пъти дневно в продължение на поне един месец.

Как да закупя Maxi Size в България?

Можете да закупите този продукт от официалния уебсайт на продавача. Това ще Ви гарантира качество и автентичност. Сред кремовете на пазара има много фалшификати. Заради това е по-добре да купувате ефективни и безопасни средства. Плащането се прави при получаване.

Цена на Maxi Size в аптеките

На официалния уебсайт продуктът струва 59 лева. Има 50% отстъпка от предишната му цена – 118 лева. Няма такса за доставка. Продуктът се получава в рамките на 2-3 дни от датата на поръчка. Плащането се извършва при доставката.

Мнения за Maxi Size Отзиви

Михаил Драгош, 35 години

Нямам проблем с размера на пениса си. Гордея се да кажа, че съм повече от обикновения човек. Проблемът ми обаче е, че наскоро забелязах, че имам проблем с ерекцията. Моята приятелка се оплака от това и ми стана неприятно. Исках да потърся медицинска помощ, но се срамувах твърде много да призная за този проблем. Опитвах се да си помагам сам, търсих в интернет, и тогава попаднах във форум, в който имаше и други хора, които имат проблеми с ерекцията. Успокоихме сме взаимно, че това е често срещано сред мъжете. Един от продуктите, използвани от повечето от тях, бе този продукт. Направих проучване и посетих уебсайта му. Виждайки, че няма вредни ефекти, го поръчах. След повече от 2 месеца употреба, забелязах, че има голямо подобрение в ерекцията ми, особено сутрин. Сега приятелката ми е повече от доволна от представянето ми. Благодарение на този продукт!

Марио Дегея, 29 години

Този продукт е много удобен за използване. Прилагах го в продължение на 3 седмици и беше страхотно. Все още не съм забелязал уголемяване на пениса, но мога да кажа, че имам по-силни ерекции. Като за моите 50 години, това си е постижение. След като използвам този продукт, мога да кажа, че нямам проблеми, докато съм с по-млада жена. Напълно впечатлен съм. Определено го препоръчвам на моето семейство и приятели.

В обобщение, хората, които имат някакви сексуални проблеми просто трябва да решат да използват този продукт и всичко ще бъде наред. Продуктът е тестван – чист и безопасен за употреба.


Kупи Maxi Size с 50% отстъпка*на официалния сайт

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *